Det har varit en händelserik vecka på röd. Vid samlingen i tisdags så knackade det på vårt fönster, där ute stod det en figur och vinkade åt oss men han försvann lika fort som han kom, några barn såg att det barbapapa, barnen hade många frågor om varför han var här och vad han ville.

I torsdags på samlingen kom han äntligen och hälsade på, han hade ett brev med sig som vi läste upp, i brevet stod det att han ramlat och slagit i sitt huvud och att han tappat minnet. Han ville ha hjälp av barnen att komma ihåg var han kommer ifrån och om han har någon familj och vänner.

 

Han undrade om han fick bo här ett tag och det fick han såklart. Barnen ställde frågor till barbapapa och vi läste första boken om barbapapa för barnen. Barnen verkar tycka att det är jättespännande med barbapapa och har redan börjat göra brev och teckningar till honom, han har också fått smaka på en smörgås, för han var så väldigt hungrig. Vi fortsätter vårt arbete med barbapapa under terminen

På Lingon kommer Roze att arbeta v.7 och v.8.

Den 27/2 har vi OS för barnen på tallen, de kommer få prova på att spela ishockey curling och hinderbana. Vi börjar kl. 9.00.

5-årsgruppen utgår V.8 på sportlovet.

Vill också påminna om att röds föräldramöte kommer att vara den 6/3 kl. 18.00-19.30.

Trevlig helg Röd.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This