P1020050Hej!
Vi börjar med att hälsa vår nya krokodilkompis Alma välkommen till oss!
De senaste veckorna har det hänt lite konstiga saker på Krokodilen. För ungefär två veckor sedan hände något väldigt mystiskt, på taket låg något som såg ut som en rymdraket och när barnen kom in hördes mystiska ljud och ett rött ljus blinkade i scenrummet… det tog en stund innan vi vågade oss in. När alla var samlade tog vi mod till oss och smög in. Barnen öppnade dörren till scenrummet och där hängde den kraschade raketen rakt igenom taket!!

Det sprakade och kom konstiga ljud från någon slags radio och på golvet låg det fullt med rymdfrukt som barnen åt, de tyckte att det smakade som vanlig frukt… nästan.

Vi tittade på en karta över rymden för att se vilken planet raketen kan ha kommit ifrån. Sedan ritade barnen egna planeter.

Vi skapade en egen rymd där barnen fick sätta upp sina planeter.

P1020080

Några dagar senare kom det ett brev från någon som heter Ublix.
Ublix hade rest från Uranus för att hälsa på sin ena farfar på planeten Mars, men något hade gått snett och det var då raketen störtade rakt på Krokodilens tak.

Nu undrar vi om vi kommer få träffa Ublix, hur länge raketen ska hänga i taket och om det går att laga den…

Annat som många av barnen nu tycker om är att bygga med Plusplus – ett konstruktionsmaterial som man kan sätta ihop på olika sätt.

P1020122

Datum att komma ihåg:

27/2 har vi OS för barnen på Tallen, de kommer få prova på att spela ishockey, curling och gå hinderbana, för de minsta blir det Miniröris. Vi börjar kl. 9.00
5/3 är det föräldramöte kl. 18–19.30, vi träffas i personalrummet.

Med vänliga hälsningar, Vicky, Jennie, Pernilla och Therese

Pin It on Pinterest

Share This