Hej alla föräldrar!

Under vecka 41 har den magiska stolen tagit oss på en resa till djungeln. Barnen tyckte att vi skulle flyga till djungel, så vi packade väskan och åkte iväg på ett spännande äventyr i onsdags. Vi kommer i fortsättningen jobba  mer skapande med rymden och/eller djungeln beroende på barnens intressen inom sagotemat.

Barnen fick rita något ifrån djungelresa. Titta gärna in i sagorummet, där alla teckningar finns.

 

Vecka 42 har vi bland annat haft det årliga äppelloppet, där barnen fick springa ett varv runt förskolan, vi gjorde äppeltryck och fikade.

                                                              

 

Vi har höstpysslat en hel del dessa två veckor, bland annat har barnen gjort hösttavlor med höstens alla färger/löv. Vi har lekt dramalekar,  rörelse samt utflykt för en del barn från grodan/krokodilen.

Under höstlovet, vecka 44, kommer förskolan att stänga klockan 15.00 på fredagen den 2:a november. Övriga dagar  den veckan har vi öppet som vanligt.

Vi vill  påminna er om att barnen behöver mycket extrakläder nu, då vi är ute mycket, även då det regnar, så kan det ibland behövas flera ombyten . Se gärna till att extrakläder finns. Varmare kläder, mössa, vantar samt regnkläder/stövlar är att rekommendera nu framöver, då det troligtvis kommer bli allt kallare ute.

Vi önskar er alla, barn och föräldrar, en trevlig helg!

Heidi, Susanna, Edona

Pin It on Pinterest

Share This