Hej alla föräldrar!

Äntligen kom snön, barnen har jättekul ute i snön. Dom åker pulka, skottar med mera. Vi har försökt komma ut alla dagar även när det är kallt även och det bara blir en liten stund. Så ha riktigt varma kläder på era barn och lägg gärna hit extra vantar och raggsockor.

Det var ett tag sedan veckobrevet lades ut, detta p.g.a. en ilsken magsjuka som härjade på Grodan vecka 49 nästan alla barn insjuknade i magsjuka så det blev inget veckobrev då. Nu är alla barn friska och vi har haft full barngrupp nästan hela veckan.

Ljusfesten som vi hade blev mycket lyckad barnen hade kul vi höll på att pyssla och skapa en del inför festen. Barnen gjorde sagotroll, reflexer och fritt skapande i folie material.

Vi har haft skapande med rymden. En del barn har gjort planeter. Barnen har gjort dom med gipsplatter som dom doppat i vatten. En del har jobbat med klister och tidningspapper(papier mache)

sedan har de målat och klistrat på reflextyg glitter och paljetter.

Någon gjorde en godisplanet!!

Vi har nu i några veckor haft gemensam samling för alla innan lunch. Vi har en adventskalender med en liten present och ett pussel och ett dramauppdrag. Alla barn kommer få göra detta en gång vardera.

Vi har fortsatt med lite mattelek med barnen det tycker dom är roligt.

Denna vecka har vi bakat pepparkakor med barnen det har dom tyckt varit kul nästa vecka blir det lite julpyssel. En del barn har börjat lite med att göra julkort.

Vi vill önska alla barn och föräldrar en riktigt

GOD JUL   

Susanna Heidi och Edona

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This