Vecka 8 var det sportlov och det var många som var lediga eller sjuka.

Magsjukan har härjat en del på Blå.

Den här veckan hade vi turen att få låna Almtunaskolans gympasal. Barnen spelade innebandy och så hade vi en hinderbana.

Det var väldigt uppskattat! Vissa var där två dagar i rad.

Vi hoppas att vi kommer få låna den snart igen!

 

Vecka 9

Hade vi OS på Tallen. Vilken härlig dag det var! Sol och underbart varmt. Barnen fick pröva på curling, hinderbana, bandy, miniröris mm. Vi åt sedan smörgås och drack varm choklad ute i solen. Alla fick medalj!

Blåvalarna var iväg till lilla båtparken en dag.

Vårt lilla sjukhus har kommit igång på avdelningen och det är många barn som turas om att vara där och leka tillsammans. Vi gjorde en presentation på samlingen av lekmaterialet och hur man kan använda det .

Delfinerna hade temaavslutning i tisdags. Små Delfinerna fixade hus till 2 av grisarna, Prinsessgruppen ritade teckningar till Trulsa som berättade att hon skulle flytta ut i skogen till sin familj nu när det börjar bli vår ute och de stora gick på jakt efter alla bokstäverna som riskerade att hamna på en magisk soptipp.

 

På torsdagen gick utflykten till Tripolis/ St Göransparken. Solen gjorde oss sällskap även denna dag.

Det magiska fröet hade idag växt på sig och börjar bli stort. Gissningarna om vad det ska bli är många! De olika förslagen finns att läsa vid krukan.

P1020809

 

 

Övrigt

¤ Påminner om att det är föräldramöte 7/3 kl.18. I hallen finns det en lista där ni kan anmäla om ni kan komma eller ej.

¤ Vi hälsar Kajsa välkommen tillbaka! Hon började idag på Delfinen!

Ha en trevlig helg!

Mvh pedagogerna på Blå

 

 

Pin It on Pinterest

Share This